29 Ιουλίου 2011

ΚΟΥΙΖ ΙΟΥΛΙΟΥ 2011

Ποιος είναι αυτός ο προϊστάμενος που εδώ και Δέκα χρόνια έχει αυτές τις ανέσεις κατά την διάρκεια τις βάρδιας του??????????????????

21 Ιουλίου 2011

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΑΜΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ

Στις 15/4/2011 και Ώρα 18.05 ένα όμοιο Ι/Χ με αριθμό Κυκλοφορίας 1377 έφερε τις εφημερίδες του Συνδικάτου στο Αμαξοστάσιο του ελληνικού τι τιμολόγιο εσείς πληρώσατε??????

19 Ιουλίου 2011

ΑΡΩΜΑ VILLAGE

Εγώ το είπα από τις 14/7 για την επιτροπή διότι και στην αγορά εισιτηρίων των VILLAGE εκείνη την εποχή Πρόεδρος και Γραμματέας ήταν οι ίδιοι Λιαγούρης - Κομίνης Y.Γ Αυτό το διάστημα υπάρχουν συχνές επισκέψεις στο Συνδικάτο του πρώην εφόρου τυχαίο δεν νομίζω........

15 Ιουλίου 2011

Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο προστάτης τίνος? Μια φορά το 2005 και μια στις 14/7/2011 καλό θα είναι στις 18/7 να ασχοληθεί η επιτροπή με το θέμα άλλωστε αυτό το σκοπό έχει η επιτροπή.Ο νοών νοείτω.

12 Ιουλίου 2011

ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ

Κύριε Καραγιαννόπουλε πασχίζετε να μειώστε τα λειτουργικά έξοδα τις Ο.ΣΥ και συνεχώς συμπιέζεται το μισθό των εργαζόμενων.Υπάρχουν και άλλες λύσεις όπως η γραμμές 500 και 790 αυτές γιατί τις έχετε. Ρωτήσατε εάν έχουν επιβατική κίνηση η τις έχουν τα γραφεία για τους αρεστούς. Και μειώνετε βάρδιες σε γραμμές με επιβατική κίνηση?Δεύτερον δυο τμηματάρχες στα Γραφεία κίνησης τι χρειάζονται για δημόσιες σχέσεις? Στούς παραολυμπιακούς τα γραφεία λειτούργησαν χωρίς τμηματάρχη. Έξω λοιπόν στα σταθμαρχεία μιας και υπάρχει μεγάλη έλλειψη από Σταθμάρχες και πολλά αλα μπορείτε να κάνετε εάν φυσικά το επιθυμείτε....... 

10 Ιουλίου 2011

Ο ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ ΜΕ ΤΑ ΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΥΤΙΑ

Ο Ανδρόνικος προέβλεψε στα μερομήνια στο Γιώργο Αυτιά ότι ο φετινός χειμώνας θα είναι πολύ βαρύς. Προτείνω στο αναλογικό Προεδρείο να φροντίσει έγκαιρα για την προμήθεια μπουφάν σε όσους έχουν στη κατοχή τους δίκυκλη η τρίκυκλη μηχανή.... 

1 Ιουλίου 2011

ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΕΞΩΦΛΗΤΙΚΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΘΕΛ ΑΡΓΟΥΝ???

Ενώ η μισθοδοσία κλείνει στις 15 του μήνα γιατί τα εξοφλητικά ήλθαν σήμερα στο Ελληνικό και θα μοιρασθούν στους εργαζόμενους στις 5/7/11 και αυτά ο Σαχινιδης μας τα υπογράφει??????????

ΤΙΝΟΣ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ???

Αμαξοστάσια Σταθμαρχεία όλες οι εγκαταστάσεις της ΕΘΕΛ είναι γεμάτες από αυτόματους πωλητές και κανείς δεν γνωρίζει τίνος ιδέα ήταν αυτό το κόλπο.Μήπως οι επιθεωρητές της ΕΘΕΛ που είναι 3 τον αριθμό πρέπει να κάνουν και καμιά τσάρκα στα Α]ΣΙΑ για να γνωρίζει και οι διοίκηση τι γίνεται?ΕΘΕΛ δεν είναι μόνο η Παρνασσού.